PASTÍS DE "CHOCLO" DE XILE










INGREDIENTS:


12 ``choclos chocleros´´(grossos i gruixuts)

2 kilos de carbassetes

1 pollastre rostit

2 cullarades de mantega

1 cullerada d´oli

1 cullerada de sucre granulat.

1 litre de llet

3 culleradetes "salsa de ají "

4 ous durs

3 fulles d'alfàbrega

1i 1/2 culleradetes de sal

PREPARACIÓ:

Pelar el "choclo"i passar els grans per la màquina de moldre. Posar en una olla la mantega amb l'oli calent, afegir la pasta de "choclo" i coure lentament remenant. Afegir la llet a mesura que es va espesseïnt. Afegir la sal, el sucre i l'alfàbrega picada. Quan tingui una consistència espesa, ja estarà a punt. Posar oli a cada plat individual i 4 cullarades de "pino con aji",un tall de pollastre rostit i talls d'ou dur. Cobrir amb una capa de "choclo" de 2 cm. Tirar-hi el sucre granulat. Posar-ho al forn molt calent i deixar que el sucre es caramelitzi.

BON PROFIT!!!!!

JONATHAN LARREA 6È B
























2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'apunto les receptes ja!

Mmmmm ... m'estan venint una ganes de menjar!

Bon profit, Jonathan!

Anònim ha dit...

hola em dic Ana i soc la padrina de l'Ignasi.
quina gana m'ha vingut!!!!!!!!!!!!!!