2 tasses de farina de blat de moro.
3 tasses d' aigua.
1 culleradeta de sal.
1 tassa de formatge ratllat.
PREPARACIÓ:
Es posa en un bol la farina, l' aigua i la sal, s' amassa fins que la barreja quedi compacta i es deixa reposar 5 minuts.
S'afegeix el formatge blanc ratllat i es torna a amassar.
Amb aquesta barreja es fan nou boletes i se'ls hi dona forma d' arepa (disc).
Es fregeixen amb oli ben calent.
M. (alumne de 4art)
6 comentaris:
Ai, carai, no has posat el teu nom! Deus ser l'alumna nova que va venir a començament de curs, no?
La teva recepta me l'apunto també!
Una abraçada
Molt bona la idea de la Glòria!. Què et sembla Cinta, podria ser una bona proposta. Ara ho estàvem comentant amb l'Olga.
Una abraçada des de Tossa.
hola em dic kevin,tin onze anys i jo soc de colombia, m'agrada molt
la vostra recepta.
soc de l'aula d'acollida de tossa.
adeu
HOLA SOC LUCAS I SOC DE BRASIL I LAS
RECEPTAS ESTAN MOLT BONAS
SOC DE LA AULA DE ACOLLIDA DE TOSSA ADEU.
A ME E OLBITAT DE PREGUNTAR HA HI ALGUN NEM BRASIL HA HI ADEU
SOY M JAJAJAJAJA
M
Publica un comentari a l'entrada