
INGREDIENTS:
12 ``choclos chocleros´´(grossos i gruixuts)
2 kilos de carbassetes
1 pollastre rostit
2 cullarades de mantega
1 cullerada d´oli
1 cullerada de sucre granulat.
1 litre de llet
3 culleradetes "salsa de ají "
4 ous durs
3 fulles d'alfàbrega
1i 1/2 culleradetes de sal
PREPARACIÓ:
Pelar el "choclo"i passar els grans per la màquina de moldre. Posar en una olla la mantega amb l'oli calent, afegir la pasta de "choclo" i coure lentament remenant. Afegir la llet a mesura que es va espesseïnt. Afegir la sal, el sucre i l'alfàbrega picada. Quan tingui una consistència espesa, ja estarà a punt. Posar oli a cada plat individual i 4 cullarades de "pino con aji",un tall de pollastre rostit i talls d'ou dur. Cobrir amb una capa de "choclo" de 2 cm. Tirar-hi el sucre granulat. Posar-ho al forn molt calent i deixar que el sucre es caramelitzi.
BON PROFIT!!!!!
JONATHAN LARREA 6È B
2 comentaris:
M'apunto les receptes ja!
Mmmmm ... m'estan venint una ganes de menjar!
Bon profit, Jonathan!
hola em dic Ana i soc la padrina de l'Ignasi.
quina gana m'ha vingut!!!!!!!!!!!!!!
Publica un comentari a l'entrada